Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fietsenstalling Roosendaal Oude Markt: Openingstijden En Meer!

Fietsenstalling Roosendaal Oude Markt: Openingstijden En Meer!

Trimetals Cycle Store

Fietsenstalling Roosendaal Oude Markt: Openingstijden En Meer!

Trimetals Cycle Store

Keywords searched by users: fietsenstalling roosendaal oude markt openingstijden fietsenstalling markt maastricht openingstijden, fietsenstalling station roosendaal openingstijden, fietsenstalling roselaar, openingstijden fietsenstalling, fietsenstalling maastricht centrum, fietsenwinkel roosendaal, parkeren roosendaal, www roosendaal nl vragenlijst

Openingstijden fietsenstalling Roosendaal Oude Markt

De fietsenstalling op de Oude Markt in Roosendaal is een belangrijke voorziening voor fietsers in de stad. Hieronder vind je uitgebreide informatie over de openingstijden, locatie, tarieven, veiligheid en beveiliging, capaciteit en beschikbaarheid, extra voorzieningen, alternatieve fietsenstallingen en aanbevelingen voor gebruik.

Locatie en contactgegevens

De fietsenstalling op de Oude Markt is gelegen in het centrum van Roosendaal. De exacte adresgegevens zijn:

Adres: Oude Markt, Roosendaal

Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de gemeente Roosendaal:

Telefoonnummer: 123456789
E-mail: [email protected]

Tarieven en betalingsmethoden

De tarieven voor het stallen van je fiets in de fietsenstalling op de Oude Markt variëren, afhankelijk van de duur van je verblijf. Hieronder vind je de actuele tarieven:

– Eerste 24 uur: €1,50
– Elke volgende dag: €1,00

Je kunt betalen bij de betaalautomaat in de fietsenstalling. Betalen is mogelijk met contant geld en pinpas.

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid en beveiliging zijn belangrijke aspecten van de fietsenstalling op de Oude Markt. De fietsenstalling wordt bewaakt en er zijn beveiligingscamera’s aanwezig. Daarnaast is de stalling alleen toegankelijk voor fietsers met een geldig toegangsbewijs.

Het is belangrijk om je fiets altijd goed op slot te zetten en waardevolle spullen uit het zicht te plaatsen. Zo verklein je de kans op diefstal of schade.

Capaciteit en beschikbaarheid

De fietsenstalling op de Oude Markt heeft een capaciteit van [capaciteit]. Er is doorgaans voldoende ruimte om je fiets te stallen. Het kan echter tijdens drukke periodes voorkomen dat de stalling vol is. In dat geval kun je uitwijken naar een van de alternatieve fietsenstallingen in Roosendaal.

Extra voorzieningen

De fietsenstalling op de Oude Markt biedt enkele extra voorzieningen om het gebruiksgemak te vergroten. Zo zijn er fietspompen beschikbaar om je banden op te pompen en kun je gebruikmaken van oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Daarnaast is er een wachtruimte waar je even kunt zitten terwijl je wacht op bijvoorbeeld een afspraak of het openbaar vervoer.

Alternatieve fietsenstallingen in Roosendaal

Naast de fietsenstalling op de Oude Markt zijn er nog andere fietsenstallingen in Roosendaal waar je terecht kunt. Hieronder vind je enkele alternatieven:

– Fietsenstalling Markt: gelegen aan [adres]. Openingstijden: [openingstijden]. Voor meer informatie, bezoek Fietsenstalling Markt.

– Fietsenstalling Roselaar: gelegen aan [adres]. Openingstijden: [openingstijden]. Voor meer informatie, bezoek Fietsenstalling Roselaar.

Fietsenstallingen in andere steden

Ben je op zoek naar informatie over fietsenstallingen in andere steden? Hieronder vind je enkele nuttige bronnen:

– Fietsenstalling Centraal Station Rotterdam: gelegen aan [adres]. Openingstijden: [openingstijden]. Voor meer informatie, bezoek Fietsenstalling Centraal Station | Rotterdam.nl.

– Bewaakte stallingen van NS: NS biedt bewaakte fietsenstallingen op verschillende locaties. Voor meer informatie, bezoek Bewaakte stallingen | Fietsenstallingen | NS.

Aanbevelingen en tips voor gebruik

– Zorg ervoor dat je altijd je fiets goed op slot zet. Gebruik bij voorkeur een stevig slot en zet je fiets vast aan het daarvoor bestemde fietsenrek.

– Laat geen waardevolle spullen achter in je fietstas. Neem deze indien mogelijk mee.

– Controleer regelmatig de bandenspanning en zorg ervoor dat je banden voldoende opgepompt zijn voor een comfortabele en veilige fietservaring.

– Volg de aanwijzingen van het personeel van de fietsenstalling op en respecteer de regels en openingstijden.

– Vergeet niet om je fiets uit de stalling te halen voordat de sluitingstijd nadert. Fietsen die na sluitingstijd in de stalling staan, kunnen mogelijk verwijderd worden.

Met bovenstaande informatie hopen we je voldoende te hebben geïnformeerd over de fietsenstalling op de Oude Markt in Roosendaal en andere relevante fietsenstallingen. Veel fietsplezier en een veilige fietservaring gewenst!

FAQs

Wat zijn de openingstijden van de fietsenstalling op de Oude Markt?

De openingstijden van de fietsenstalling op de Oude Markt variëren. Het is raadzaam om de website van de gemeente Roosendaal te raadplegen voor actuele informatie over de openingstijden.

Zijn er alternatieve fietsenstallingen in Roosendaal?

Ja, naast de fietsenstalling op de Oude Markt zijn er andere fietsenstallingen beschikbaar in Roosendaal. Enkele alternatieven zijn de fietsenstalling Markt en de fietsenstalling Roselaar. Raadpleeg de website van de gemeente Roosendaal voor meer informatie over deze alternatieven.

Zijn er extra voorzieningen in de fietsenstalling op de Oude Markt?

Ja, de fietsenstalling op de Oude Markt biedt enkele extra voorzieningen, zoals fietspompen, oplaadpunten voor elektrische fietsen en een wachtruimte.

Hoe betaal ik voor het stallen van mijn fiets?

Betalen voor het stallen van je fiets in de fietsenstalling op de Oude Markt kan bij de betaalautomaat in de stalling. Je kunt betalen met contant geld en pinpas.

Zijn er nog andere fietsenstallingen in andere steden?

Ja, andere steden bieden ook fietsenstallingen. Het is raadzaam om de websites van de betreffende steden of de Nederlandse Spoorwegen (NS) te raadplegen voor meer informatie over fietsenstallingen in andere steden.

Wat zijn aanbevelingen voor het gebruik van de fietsenstalling?

Enkele aanbevelingen voor het gebruik van de fietsenstalling zijn: zorg ervoor dat je je fiets goed op slot zet, laat geen waardevolle spullen achter in je fietstas, controleer regelmatig de bandenspanning, volg de aanwijzingen van het personeel op en haal je fiets op tijd uit de stalling.

Categories: Aggregeren 75 Fietsenstalling Roosendaal Oude Markt Openingstijden

Trimetals Cycle Store
Trimetals Cycle Store

Hoelang Mag Je Fiets In Een Bewaakte Fietsenstalling Staan?

Hoelang mag je fiets in een bewaakte fietsenstalling staan? In een bewaakte fietsenstalling kunnen fietsen gestald worden voor een bepaalde periode. Deze stalling is uitgerust met sensoren die de duur van het verblijf van elke fiets bijhouden. Het is belangrijk om te weten dat fietsen die langer dan 14 dagen in de bewaakte fietsenstalling staan, verwijderd zullen worden. Deze maatregel is genomen om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte beschikbaar blijft voor andere fietsers en om te voorkomen dat de stalling overvol raakt.

Hoe Werkt Bewaakte Fietsenstalling Ns?

Hoe werkt de bewaakte fietsenstalling van NS?

Bij de bewaakte fietsenstalling van NS kun je eenvoudig inchecken en uitchecken met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het einde van de maand wordt het verschuldigde bedrag automatisch geïncasseerd. Als je wilt stallen op rekening, moet je je eenmalig gratis aanmelden. Na registratie kun je gebruikmaken van alle beschikbare stallingen.

Hoe Duur Is Fietsenstalling?

Hoe duur is een fietsenstalling? De kosten per stallingsplaats variëren gemiddeld van 24 euro tot 318 euro per jaar. Dit brengt de totale exploitatiekosten per stalplaats op gemiddeld 188 euro per jaar, maar dit kan variëren van enkele tientjes tot meer dan 450 euro per jaar.

Hoeveel Fiets Je In Een Uur?

Hoeveel fiets je in een uur? De gemiddelde fietssnelheid is ongeveer 12 km per uur. Echter, er zijn verschillen tussen mannen en vrouwen in de leeftijdsgroep van 25 tot 55 jaar. Mannen fietsen over het algemeen sneller dan vrouwen. Mannen in deze leeftijdsgroep halen een gemiddelde snelheid van 14 km per uur, terwijl vrouwen gemiddeld ongeveer 2 km per uur langzamer zijn.

Samenvatting 37 fietsenstalling roosendaal oude markt openingstijden

Meerminneplein :: Veiligstallen.Nl
Meerminneplein :: Veiligstallen.Nl
Rodetorenplein :: Veiligstallen.Nl
Rodetorenplein :: Veiligstallen.Nl

See more here: c3.castu.org

Learn more about the topic fietsenstalling roosendaal oude markt openingstijden.

See more: c3.castu.org/danh-muc/suc-khoe

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *