Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Mail Ongedaan Maken In Outlook: Een Handige Gids

Hoe Mail Ongedaan Maken In Outlook: Een Handige Gids

Hoe kun je een Outlook e-mail intrekken?

Hoe Mail Ongedaan Maken In Outlook: Een Handige Gids

Hoe Kun Je Een Outlook E-Mail Intrekken?

Keywords searched by users: mail ongedaan maken outlook mail intrekken outlook app, mail intrekken outlook 365, verzonden mail ongedaan maken, mail terughalen outlook online, mail intrekken hotmail, verzonden mail terughalen gmail, verzonden mail terugvinden, mail ongedaan maken outlook macbook

Wat is mail ongedaan maken in Outlook?

Een mail ongedaan maken in Outlook betekent dat je een verzonden mail kunt intrekken voordat de ontvanger deze heeft gelezen. Het is een handige functie die je de mogelijkheid biedt om eventuele fouten te corrigeren, vergeten informatie toe te voegen of een verzonden bericht te heroverwegen. Outlook biedt verschillende methoden om een verzonden mail ongedaan te maken, afhankelijk van de versie die je gebruikt, zoals de desktop-client, Outlook.com of de mobiele app.

Waarom zou je een mail willen ongedaan maken in Outlook?

Er zijn verschillende redenen waarom je een mail zou willen ongedaan maken in Outlook:

 • Correctie van fouten: Als je per ongeluk een fout hebt gemaakt in de inhoud of de bijlagen van een mail, kun je deze intrekken en corrigeren voordat de ontvanger deze ziet.
 • Toevoegen van vergeten informatie: Als je belangrijke informatie bent vergeten toe te voegen aan een mail, kun je deze intrekken en de ontbrekende gegevens toevoegen voordat je de mail opnieuw verzendt.
 • Heroverweging van een verzonden bericht: Soms realiseer je je na het verzenden van een bericht dat je het anders had moeten formuleren of dat je het eigenlijk helemaal niet had moeten sturen. Met de functie “Mail ongedaan maken” kun je het bericht intrekken en de situatie rechtzetten.

Hoe kun je een mail ongedaan maken in Outlook?

Om een mail ongedaan te maken in Outlook, volg je de onderstaande stappen:

 1. Open Outlook en ga naar de map “Verzonden items”.
 2. Dubbelklik op de mail die je wilt intrekken om deze te openen.
 3. Klik in de bovenste menubalk op het tabblad “Bericht”.
 4. Kies de optie “Acties” en selecteer vervolgens “Intrekken van een bericht”.
 5. Er verschijnt een nieuw venster waarin je kunt kiezen tussen “Het ongelezen exemplaar van dit bericht vervangen” of “Ongelezen exemplaren verwijderen en vervangen”.
 6. Selecteer de gewenste optie en klik op “OK”.

Opmerking: Houd er rekening mee dat de mail alleen kan worden ingetrokken als de ontvanger deze nog niet heeft geopend. Zodra de ontvanger de mail opent, is het niet meer mogelijk om deze terug te trekken.

Stappen om een verzonden mail terug te halen in Outlook.com

Als je Outlook.com gebruikt en een verzonden mail wilt terug halen, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Outlook.com-account.
 2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer “Alle Outlook-instellingen weergeven”.
 3. Klik in het menu aan de linkerkant op “Mail” en vervolgens op “Algemene opties”.
 4. Scroll naar beneden tot je de optie “Ongedaan maken verzenden” ziet.
 5. Activeer de optie “Laatste verzonden bericht ongedaan maken” door het selectievakje aan te vinken.
 6. Klik op “Opslaan” om de wijzigingen toe te passen.

Met deze instelling is er na het verzenden van een mail een bepaalde periode waarin je deze kunt intrekken door op “Ongedaan maken” te klikken, direct nadat je de mail hebt verstuurd. Dit geeft je de kans om eventuele fouten te corrigeren of wijzigingen aan te brengen voordat de ontvanger de mail leest.

Handige tips om verzonden mail ongedaan te maken in Outlook

Naast het gebruiken van de standaardfunctie om een verzonden mail ongedaan te maken, zijn er ook enkele handige tips die je kunt volgen:

 • Stel een vertragingstijd in voor het verzenden van mails: Door een vertragingstijd in te stellen, bijvoorbeeld 10 seconden, krijg je de mogelijkheid om een verzonden mail ongedaan te maken voordat deze daadwerkelijk wordt verstuurd.
 • Gebruik de conceptenmap: In plaats van een mail direct te verzenden, kun je deze eerst opslaan in de conceptenmap. Op deze manier kun je de mail later nog bewerken voordat je deze daadwerkelijk verstuurt.

Verzonden mail terughalen in Outlook: alternatieve methoden

Als je gebruikmaakt van Outlook en je wilt een verzonden mail terughalen, zijn er ook enkele alternatieve methoden die je kunt proberen:

 • Gebruik plug-ins of add-ons van derden: Er zijn verschillende plug-ins of add-ons beschikbaar die je kunt installeren in je Outlook-client om de functie van mail ongedaan maken uit te breiden of te verbeteren.
 • Contacteer de IT-afdeling voor ondersteuning: Als je problemen hebt met het terughalen van een verzonden mail in Outlook, kun je contact opnemen met de IT-afdeling van je organisatie voor verdere ondersteuning en begeleiding.

Belangrijke overwegingen en beperkingen bij het intrekken van een mail

Er zijn enkele belangrijke overwegingen en beperkingen waar je rekening mee moet houden bij het intrekken van een mail in Outlook:

 • Tijdslimieten: Je kunt een mail alleen intrekken voordat de ontvanger deze opent. Zodra de mail is geopend, is het niet meer mogelijk om deze terug te halen.
 • Vereisten voor de ontvanger: De ontvanger moet een compatibele versie van Outlook gebruiken en de functie moet zijn ingeschakeld aan hun kant om de mail ongedaan te kunnen maken.
 • Mogelijke beperkingen van de functie: Afhankelijk van de Outlook-versie en de instellingen van je organisatie, kunnen er beperkingen zijn voor het intrekken van een mail, zoals het alleen kunnen intrekken van mails binnen hetzelfde netwerk of domein.

Veelgestelde vragen over mail ongedaan maken in Outlook

Hier worden enkele veelgestelde vragen beantwoord met betrekking tot het intrekken van mail in Outlook:

1. Werkt mail ongedaan maken in Outlook voor geadresseerden buiten de organisatie?

Het intrekken van mail in Outlook werkt meestal alleen voor geadresseerden binnen dezelfde organisatie of met een compatibele versie van Outlook. Het kan zijn dat het niet werkt voor externe geadresseerden.

2. Beïnvloedt het intrekken van mail de tracking van e-mails?

Ja, het intrekken van mail kan de tracking van e-mails beïnvloeden. Als je een mail intrekt, wordt deze verwijderd uit de map “Verzonden items” en worden eventuele bijbehorende meldingen of trackinginformatie geannuleerd.

3. Kan ik een verzonden mail ongedaan maken in de Outlook-app?

Ja, je kunt een verzonden mail ook ongedaan maken in de Outlook-app. Volg hiervoor de stappen die specifiek zijn voor de app-versie die je gebruikt.

4. Hoe kan ik een verzonden mail terughalen in Outlook 365?

De stappen om een verzonden mail terug te halen in Outlook 365 zijn vergelijkbaar met de stappen om een mail ongedaan te maken in andere versies van Outlook. Ga naar de map “Verzonden items”, open de mail die je wilt intrekken en volg de stappen die eerder zijn beschreven.

5. Kan ik een verzonden mail ongedaan maken in Outlook op een MacBook?

Ja, je kunt ook een verzonden mail ongedaan maken in Outlook op een MacBook. Gebruik hiervoor de desktop-client van Outlook en volg de algemene stappen die eerder zijn beschreven.

Door de bovenstaande informatie te volgen en de juiste stappen te volgen, kun je een mail ongedaan maken in Outlook en eventuele fouten of vergissingen corrigeren voordat de ontvanger de mail leest.

Categories: Update 12 Mail Ongedaan Maken Outlook

Hoe kun je een Outlook e-mail intrekken?
Hoe kun je een Outlook e-mail intrekken?

Mail Intrekken Outlook App

Mail intrekken in Outlook-app: Een complete gids

Heeft u ooit per ongeluk een e-mail verzonden en wilde u deze snel terughalen? In de Outlook-app kunt u dit doen met de handige “intrekken” functie. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over het intrekken van mails in de Outlook-app. We zullen diepgaande informatie verstrekken, specifieke concepten uitleggen en u een stapsgewijze handleiding bieden om dit proces succesvol uit te voeren.

## Inhoudsopgave

1. Wat betekent “mail intrekken”?
2. Hoe werkt de “mail intrekken” functie in Outlook?
3. Een e-mail intrekken in Outlook-app
4. Veelgestelde vragen (FAQ)

## 1. Wat betekent “mail intrekken”?

“Mail intrekken” is een functie die wordt aangeboden door de Outlook-app waarmee u een e-mailbericht kunt verwijderen nadat het is verzonden. Dit kan handig zijn als u een fout hebt gemaakt in het bericht of als u bijvoorbeeld per ongeluk de verkeerde persoon hebt gemaild. Door de e-mail in te trekken, wordt het bericht uit de inbox van de ontvanger verwijderd, waardoor het lijkt alsof het nooit is verzonden.

## 2. Hoe werkt de “mail intrekken” functie in Outlook?

De “mail intrekken” functie in Outlook werkt alleen in bepaalde situaties. Er zijn enkele beperkingen en vereisten waarmee u rekening moet houden:

– U en de ontvanger moeten beiden gebruikmaken van een Microsoft Exchange Server-account binnen dezelfde organisatie.
– De ontvanger moet de e-mail nog niet hebben geopend.
– De e-mail moet zijn verzonden via de Exchange Server en niet via een ander e-mailprotocol zoals POP3 of IMAP.
– U moet de juiste machtigingen hebben om e-mails in te trekken binnen uw organisatie.

Als aan deze voorwaarden is voldaan, kunt u de volgende stappen volgen om een e-mail in te trekken in de Outlook-app:

## 3. Een e-mail intrekken in Outlook-app

Stap 1: Open de Outlook-app op uw apparaat en ga naar de “Verzonden items” map.

Stap 2: Zoek de e-mail die u wilt intrekken en open deze.

Stap 3: Klik op het tabblad “Bericht” en selecteer de optie “Acties” in het lint.

Stap 4: Klik op “Dit bericht intrekken” in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5: Er verschijnt een nieuw venster met verschillende intrekkingsopties. U kunt ervoor kiezen om het bericht te verwijderen of te vervangen door een nieuw bericht.

Stap 6: Klik op “OK” om het intrekkingsproces te starten.

Het kan enige tijd duren voordat het intrekkingsproces is voltooid, afhankelijk van de serverinstellingen en de snelheid van uw internetverbinding. Zodra het is voltooid, ontvangt u een melding met de status van de intrekking.

Houd er rekening mee dat het intrekken van een e-mail geen garantie biedt dat de ontvanger deze nooit zal zien. Als de ontvanger de e-mail al heeft geopend voordat u deze intrekt, kan het bericht niet worden verwijderd uit zijn of haar inbox.

## 4. Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het intrekken van e-mails in de Outlook-app:

Q1: Kan ik een e-mail intrekken als ik de Outlook-webversie gebruik?

A1: Ja, de “mail intrekken” functie is ook beschikbaar in de Outlook-webversie. U kunt dezelfde stappen volgen als in de Outlook-app.

Q2: Kan ik een e-mail intrekken nadat deze is geopend door de ontvanger?

A2: Nee, als de ontvanger de e-mail al heeft geopend voordat u deze intrekt, kan het bericht niet worden verwijderd uit zijn of haar inbox. Het intrekken van een e-mail werkt alleen als de ontvanger het bericht nog niet heeft geopend.

Q3: Werkt de “mail intrekken” functie in alle versies van Outlook?

A3: Nee, de “mail intrekken” functie werkt alleen als u een Microsoft Exchange Server-account gebruikt binnen dezelfde organisatie. Het werkt niet met andere e-mailprotocollen zoals POP3 of IMAP.

Q4: Kan ik een e-mail intrekken die ik vanaf mijn mobiele apparaat heb verzonden?

A4: Ja, u kunt een e-mail intrekken vanaf uw mobiele apparaat, zolang u de Outlook-app gebruikt en voldoet aan de vereisten zoals eerder vermeld.

Met deze informatie kunt u nu e-mails intrekken in de Outlook-app. Het is een handige functie die u gemoedsrust geeft, wetende dat u een per ongeluk verzonden bericht kunt verwijderen. Volg gewoon de stappen die we hebben verstrekt en u kunt fouten in uw e-mailcommunicatie gemakkelijk corrigeren.

Mail Intrekken Outlook 365

Mail intrekken in Outlook 365: Een complete gids

In de moderne zakelijke wereld is e-mail een essentieel communicatiemiddel geworden. We vertrouwen dagelijks op e-mails om belangrijke informatie te versturen en te ontvangen. Soms kan het echter voorkomen dat we per ongeluk een e-mail verzenden voordat we deze volledig hebben gecontroleerd of dat we achteraf wijzigingen willen aanbrengen in een al verzonden bericht. Gelukkig biedt Outlook 365, een veelgebruikte e-mailclient, de mogelijkheid om verzonden e-mails in te trekken of te vervangen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het proces van het intrekken van een e-mail in Outlook 365 en u voorzien van gedetailleerde informatie over deze functie.

## Wat is mail intrekken in Outlook 365?

Het intrekken van een e-mail in Outlook 365 houdt in dat u een verzonden e-mailbericht terughoudt voordat de ontvanger deze heeft gelezen. Het intrekken van een e-mailbericht kan handig zijn in verschillende situaties, zoals het corrigeren van een typfout of het toevoegen van belangrijke bijlagen die u vergeten bent bij te voegen. Hoewel het intrekken van een e-mail geen volledige garantie biedt dat de ontvanger deze niet zal lezen, biedt het toch een kans om eventuele fouten of omissies te corrigeren voordat de e-mail wordt gelezen.

## Hoe kunt u een e-mail intrekken in Outlook 365?

Het proces van het intrekken van een e-mail in Outlook 365 is vrij eenvoudig. Hier volgen de stappen die u moet volgen:

1. Open uw Outlook 365-account en ga naar de map ‘Verzonden items’.
2. Ga naar het tabblad ‘Bericht’ in het lint bovenaan het scherm.
3. Zoek de groep ‘Acties’ en klik op de optie ‘Bericht intrekken’.
4. Er verschijnt een nieuw venster waarin u kunt kiezen uit twee opties: ‘Alleen ongelezen exemplaren van dit bericht intrekken’ en ‘Ongelezen exemplaren van dit bericht intrekken plus een nieuw bericht met vervanging hiervoor verzenden’. Selecteer de gewenste optie.

– Als u kiest voor de eerste optie, zal de e-mail simpelweg worden verwijderd uit de mailbox van de ontvanger.
– Als u kiest voor de tweede optie, wordt de e-mail ingetrokken en wordt automatisch een nieuw bericht geopend met de oorspronkelijke inhoud. U kunt wijzigingen aanbrengen in dit nieuwe bericht voordat u het opnieuw verzendt.

5. Klik op ‘OK’ om het intrekkingsproces te voltooien.

Houd er rekening mee dat het intrekken van een e-mail in Outlook 365 alleen mogelijk is als zowel u als de ontvanger gebruikmaakt van Exchange Online-accounts en als de e-mail nog niet is gelezen door de ontvanger.

## Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het intrekken van e-mails in Outlook 365:

**1. Kan ik een e-mail intrekken nadat deze is gelezen?**
Nee, zodra een e-mailbericht door de ontvanger is geopend, kan het niet meer worden ingetrokken. Het intrekken van een e-mail is alleen mogelijk als de ontvanger het bericht nog niet heeft gelezen.

**2. Werkt het intrekken van een e-mail met alle e-mailclients?**
Nee, het intrekkingsproces werkt alleen als zowel u als de ontvanger gebruikmaakt van Exchange Online-accounts. Het kan niet worden gebruikt met andere e-mailclients.

**3. Kan ik alle soorten e-mails intrekken?**
Ja, u kunt alle soorten e-mails intrekken, inclusief berichten met bijlagen.

**4. Zijn er situaties waarin het intrekken van een e-mail niet mogelijk is?**
Ja, er zijn enkele beperkingen. Het intrekken van een e-mail is niet mogelijk als de ontvanger een ander e-mailadres gebruikt dan waarvoor het bericht was bedoeld, als de ontvanger geen verbinding heeft met het internet of als de e-mail al is doorgestuurd naar andere ontvangers.

**5. Kan ik het intrekkingsproces annuleren?**
Nee, zodra u een e-mail hebt ingetrokken in Outlook 365, kunt u het proces niet ongedaan maken. Zorg er daarom voor dat u de gewenste wijzigingen hebt aangebracht in het nieuwe bericht voordat u het opnieuw verzendt.

Met de mogelijkheid om e-mails in te trekken in Outlook 365 kunt u ongewenste fouten corrigeren of belangrijke bijlagen toevoegen voordat de ontvanger uw bericht leest. Zorg ervoor dat u de hierboven beschreven stappen volgt om succesvol een e-mail in te trekken. Onthoud echter dat het intrekken van een e-mail geen garantie biedt dat de ontvanger deze niet leest, maar het biedt u wel een kans om wijzigingen aan te brengen voordat de e-mail wordt gelezen.

We hopen dat deze gids u heeft geholpen om het proces van het intrekken van e-mails in Outlook 365 beter te begrijpen. Als u meer informatie nodig heeft, kunt u de bovengenoemde referentiematerialen raadplegen. Succes met het beheren van uw e-mailcommunicatie in Outlook 365!

Details 29 mail ongedaan maken outlook

Hoe U Het Verzenden (Ongedaan Maken) Van Een Verzonden E-Mail Ongedaan Kunt Maken Outlook?
Hoe U Het Verzenden (Ongedaan Maken) Van Een Verzonden E-Mail Ongedaan Kunt Maken Outlook?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe U Het Verzenden (Ongedaan Maken) Van Een Verzonden E-Mail Ongedaan Kunt Maken Outlook?
Hoe U Het Verzenden (Ongedaan Maken) Van Een Verzonden E-Mail Ongedaan Kunt Maken Outlook?
Hoe U Herinneringen Ongedaan Kunt Maken/Ophalen In Outlook Kalender?
Hoe U Herinneringen Ongedaan Kunt Maken/Ophalen In Outlook Kalender?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?
Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook Ongedaan Maken?

See more here: c3.castu.org

Learn more about the topic mail ongedaan maken outlook.

See more: https://c3.castu.org/danh-muc/suc-khoe

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *