Chuyển tới nội dung
Trang chủ » The Rookie Seizoen 5 Op Net 5: Wat Kunnen We Verwachten?

The Rookie Seizoen 5 Op Net 5: Wat Kunnen We Verwachten?

The Rookie Greatest Moments from Season 5

The Rookie Seizoen 5 Op Net 5: Wat Kunnen We Verwachten?

The Rookie Greatest Moments From Season 5

Keywords searched by users: the rookie seizoen 5 net 5 The Rookie Season 5 Vietsub, the rookie: season 5 rotten tomatoes, the rookie season 5 cast, the rookie season 5 release date, the rookie season 5 how many episodes, the rookie season 6, the rookie season 5 episode 1 watch online, the rookie season 5 episode 5

Informatie over het vijfde seizoen van The Rookie op Net 5

Het vijfde seizoen van de populaire politieserie The Rookie zal binnenkort te zien zijn op Net 5. Dit seizoen belooft weer spannende avonturen, intrigerende zaken en boeiende personages. In dit artikel zullen we dieper ingaan op seizoen 5 van The Rookie, inclusief de releasedatum, beschikbaarheid, samenvatting, hoofdpersonages en cast, kritische receptie en de toekomst van de serie.

Releasedatum en beschikbaarheid van seizoen 5

Het vijfde seizoen van The Rookie werd oorspronkelijk uitgezonden vanaf 26 september 2021 in de Verenigde Staten. In Nederland zullen de afleveringen van seizoen 5 vanaf een nog nader te bepalen datum te zien zijn op Net 5. Houd de tv-gids of de officiële Net 5-website in de gaten voor de exacte releasedatum.

Voor diegenen die geen geduld hebben om te wachten op de tv-uitzendingen, is het mogelijk om de afleveringen online te bekijken. The Rookie seizoen 5 is beschikbaar op streamingplatforms zoals Apple TV en heeft mogelijk ook vietsub-opties voor degenen die liever ondertiteling in die taal willen. Controleer de beschikbaarheid op deze platforms voor meer informatie.

Samenvatting van seizoen 5

Het vijfde seizoen van The Rookie pakt de draad op waar het vierde seizoen geëindigd is. John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, blijft werken als een van de oudere rookie-agenten van het LAPD. Hij is vastbesloten om zijn taken als politieagent op een professionele en ethische manier uit te voeren, ondanks de vele uitdagingen waarmee hij geconfronteerd wordt.

In seizoen 5 zullen we getuige zijn van nieuwe misdaden, mysterieuze zaken en spannende achtervolgingen. John Nolan en zijn collega’s zullen moeten samenwerken en hun vaardigheden gebruiken om de straten van Los Angeles veilig te houden. Daarnaast zullen de persoonlijke levens van de hoofdpersonages ook de nodige aandacht krijgen, waardoor er genoeg drama en emotie in het verhaal zit.

Hoofdpersonages en cast van seizoen 5

Naast Nathan Fillion als John Nolan, zijn er nog andere belangrijke castleden die de hoofdpersonages in The Rookie seizoen 5 tot leven brengen. Enkele van deze acteurs en actrices zijn Alyssa Diaz als Angela Lopez, Richard T. Jones als Wade Grey, Titus Makin Jr. als Jackson West en Melissa O’Neil als Lucy Chen.

Deze getalenteerde cast brengt de personages op indrukwekkende wijze tot leven en voegt diepte en complexiteit toe aan het verhaal. De dynamiek tussen de personages is een belangrijk aspect van de serie en draagt bij aan de aantrekkingskracht van The Rookie.

Kritische receptie en beoordelingen

The Rookie heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen van zowel critici als kijkers. De serie wordt geprezen om zijn spannende verhalen, sterke acteerprestaties en realistische weergave van het politiewerk. Het vijfde seizoen wordt door fans met veel enthousiasme ontvangen en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Daarnaast kun je op websites zoals Rotten Tomatoes diverse beoordelingen van seizoen 5 vinden. Deze beoordelingen kunnen je een idee geven van de algemene consensus over het nieuwe seizoen. Het is altijd interessant om de mening van anderen te lezen voordat je begint met kijken.

Toekomst van de serie en mogelijkheid van een zesde seizoen

Hoewel er op dit moment nog geen officiële aankondiging is gedaan over een zesde seizoen van The Rookie, zijn er hoopvolle signalen dat de serie zal worden voortgezet. De populariteit van de show, gecombineerd met een loyale fanbase, vergroot de kans op een vervolg.

Het is belangrijk om te weten dat de toekomst van elke televisieserie afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder kijkcijfers en het besluit van de producenten. We kunnen alleen maar hopen dat er nog meer seizoenen van The Rookie zullen volgen, zodat we kunnen blijven genieten van de avonturen van John Nolan en zijn collega’s.

Nu je op de hoogte bent van het vijfde seizoen van The Rookie op Net 5, kun je je verheugen op de spannende nieuwe afleveringen boordevol actie en intriges. Mis het niet en blijf op de hoogte van de releasedatum om er zeker van te zijn dat je niets mist. Veel kijkplezier!

FAQs

1. Wanneer wordt seizoen 5 van The Rookie uitgezonden op Net 5?

De exacte releasedatum van seizoen 5 op Net 5 moet nog worden aangekondigd. Houd de tv-gids of de officiële Net 5-website in de gaten voor updates.

2. Waar kan ik online naar seizoen 5 van The Rookie kijken?

Seizoen 5 van The Rookie is beschikbaar op streamingplatforms zoals Apple TV. Controleer de beschikbaarheid op deze platforms voor meer informatie.

3. Wie zijn de hoofdpersonages in seizoen 5 van The Rookie?

Enkele van de hoofdpersonages in seizoen 5 van The Rookie zijn John Nolan (Nathan Fillion), Angela Lopez (Alyssa Diaz), Wade Grey (Richard T. Jones), Jackson West (Titus Makin Jr.) en Lucy Chen (Melissa O’Neil).

4. Wat is de kritische receptie van seizoen 5 van The Rookie?

Over het algemeen heeft seizoen 5 van The Rookie positieve beoordelingen ontvangen van zowel critici als kijkers. Het wordt gewaardeerd om zijn spannende verhalen en sterke acteerprestaties.

5. Komt er een zesde seizoen van The Rookie?

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, zijn er positieve signalen dat er een zesde seizoen van The Rookie zal komen. De toekomst van de serie is echter afhankelijk van verschillende factoren en beslissingen van de producenten.

Categories: Delen 61 The Rookie Seizoen 5 Net 5

The Rookie Greatest Moments from Season 5
The Rookie Greatest Moments from Season 5

The Rookie Season 5 Vietsub

The Rookie seizoen 5 Vietsub – De Ultieme Gids

Welkom bij onze ultieme gids voor The Rookie seizoen 5 Vietsub! In dit artikel zullen we diep ingaan op de populaire televisieserie en gedetailleerde informatie bieden over het vijfde seizoen, Vietsub en andere relevante onderwerpen. Of je nu een fan bent van de show of gewoon geïnteresseerd bent in wat Vietsub betekent, dit artikel is bedoeld om al je vragen te beantwoorden.

### Een Introductie tot The Rookie

Voordat we dieper ingaan op seizoen 5, laten we eerst een korte introductie geven over “The Rookie.” The Rookie is een Amerikaanse televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden in 2018. De show volgt het leven en de carrière van John Nolan, een 40-jarige man die zijn leven omgooit door zich aan te melden bij de Los Angeles Police Department. Hij begint zijn carrière als rookie-agent, wat betekent dat hij de oudste en minst ervaren persoon is op het politiebureau.

De show is een mix van actie, drama en komedie, en heeft een sterke cast met onder andere Nathan Fillion in de hoofdrol. Het heeft een trouwe fanbase opgebouwd en heeft positieve recensies ontvangen van critici. Als je geïnteresseerd bent in misdaaddrama met een twist, dan is The Rookie zeker iets voor jou.

### The Rookie Seizoen 5 – Wat te verwachten

Nu gaan we dieper in op seizoen 5 van The Rookie en wat we kunnen verwachten in dit nieuwe hoofdstuk van de show. Seizoen 4 eindigde met een cliffhanger, dus fans kunnen niet wachten om te zien hoe het verhaal zich verder ontwikkelt.

Helaas is er op dit moment geen officiële releasedatum voor seizoen 5 bekendgemaakt. Volgens verschillende bronnen zal het waarschijnlijk ergens in 2022 of 2023 worden uitgebracht. Het is belangrijk om naar de officiële kanalen van de show te kijken voor de meest recente updates over de releasedatum.

Wat betreft Vietsub, dit verwijst naar Vietnamese ondertiteling voor tv-programma’s en films. Het is mogelijk dat er Vietnamese ondertitels beschikbaar zijn voor The Rookie seizoen 5, maar dit kan variëren afhankelijk van de distributie en streamingdiensten in jouw regio. Het is het beste om te controleren welke opties er beschikbaar zijn op platforms zoals Apple TV of streamingdiensten zoals Netflix of Amazon Prime Video.

### Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over The Rookie seizoen 5 Vietsub:

**1. Wanneer wordt The Rookie seizoen 5 uitgebracht in Nederland?**

Helaas hebben we op dit moment geen officiële informatie over de releasedatum van seizoen 5 in Nederland. Het is raadzaam om sociale media-accounts en officiële kanalen van de show in de gaten te houden voor updates over de Nederlandse release.

**2. Kan ik The Rookie seizoen 5 met Vietsub kijken op streamingdiensten?**

Het is mogelijk dat streamingdiensten ondertitelingsopties in verschillende talen aanbieden, waaronder Vietsub. Controleer de beschikbare ondertiteling bij de streamingdienst waarop je de show bekijkt.

**3. Waar kan ik meer informatie vinden over The Rookie seizoen 5?**

Voor meer informatie over The Rookie seizoen 5 kun je verschillende bronnen raadplegen. Websites zoals Rotten Tomatoes, IMDb en Radio Times bieden gedetailleerde informatie over de show en het laatste nieuws over het nieuwe seizoen.

**4. Wat zijn enkele populaire afleveringen van The Rookie seizoen 5?**

Omdat seizoen 5 nog niet is uitgebracht, is het op dit moment niet mogelijk om specifieke afleveringen te noemen. Echter, zodra het seizoen begint, kun je verwachten dat er enkele spannende afleveringen zullen zijn die de verhaallijn van de show voortzetten.

### Conclusie

In dit artikel hebben we een diepgaande blik geworpen op The Rookie seizoen 5 Vietsub. We hebben de achtergrond van de show besproken, informatie gegeven over het vijfde seizoen en tips gegeven over het kijken met Vietsub. Houd de officiële kanalen van de show in de gaten voor de meest recente updates over de releasedatum van seizoen 5 in Nederland.

Of je nu een trouwe fan bent van The Rookie of gewoon op zoek bent naar een nieuwe serie om te kijken, seizoen 5 belooft een spannend avontuur te worden. Veel kijkplezier!

**Referentiematerialen**:
– Rotten Tomatoes – Season 5 – The Rookie
– Radio Times – When will The Rookie season 5 be released in the UK?
– Apple TV – The Rookie
– Wikipedia – The Rookie (TV series)
– MovieMeter – The Rookie – Seizoen 5 (2022-2023)
– IMDb – The Rookie (TV Series 2018– ) – Episode list

The Rookie: Season 5 Rotten Tomatoes

Het artikel is gewijd aan het vijfde seizoen van “The Rookie” en de beoordelingen op Rotten Tomatoes. Dit artikel biedt gedetailleerde informatie, legt specifieke concepten uit en fungeert als gids voor de fans van de serie. Het artikel is in het Nederlands geschreven en heeft een minimumlengte van 1000 woorden. Het bevat ook een FAQ-sectie aan het einde. Het doel van dit artikel is om de ranking in Google-zoekopdrachten te verbeteren door inzichtelijke inhoud te bieden over het vijfde seizoen van “The Rookie” op Rotten Tomatoes.

Inleiding:

“The Rookie” is een spannende politieserie die al sinds 2018 op televisie te zien is. Het vijfde seizoen van deze populaire serie heeft veel aandacht gekregen van fans en critici van over de hele wereld. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de beoordelingen van het vijfde seizoen van “The Rookie” op Rotten Tomatoes en alle aspecten van dit seizoen in detail bespreken.

Wat is Rotten Tomatoes?

Rotten Tomatoes is een gerenommeerde website die beoordelingen verzamelt van film- en tv-critici. De beoordelingen worden vervolgens omgezet in een totaalscore aan de hand van een percentage. Deze score is gebaseerd op de positieve of negatieve beoordelingen van de critici. Rotten Tomatoes is een belangrijke bron voor filmliefhebbers en tv-kijkers om een idee te krijgen van de kwaliteit en waardering van een film of tv-serie.

Het vijfde seizoen van “The Rookie” op Rotten Tomatoes:

Het vijfde seizoen van “The Rookie” heeft veel buzz gecreëerd onder fans en critici. De serie heeft altijd al een trouwe fanbase gehad vanwege het spannende politieverhaal en de boeiende personages. Maar hoe presteert het vijfde seizoen van “The Rookie” op Rotten Tomatoes?

Volgens de beoordelingen op Rotten Tomatoes heeft het vijfde seizoen van “The Rookie” een indrukwekkende score behaald. Met een positieve beoordeling van meer dan 80% toont het aan dat de serie nog steeds in de smaak valt bij de critici. Deze score is een bevestiging van de kwaliteit en het vakmanschap van de makers van de serie.

Wat maakt het vijfde seizoen van “The Rookie” zo speciaal?

Het vijfde seizoen van “The Rookie” heeft veel nieuwe wendingen en verrassingen in petto voor de fans. Het volgt het leven van John Nolan, een 40-jarige man die zich bij de politieacademie aansluit als oudste rekruut ooit. De serie biedt een interessante mix van actie, drama en humor, die ervoor zorgt dat elke aflevering boeiend blijft.

In het vijfde seizoen worden de personages verder ontwikkeld en krijgen ze te maken met nieuwe uitdagingen. John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, moet omgaan met de consequenties van zijn keuzes en blijft ondanks alles vastberaden om zijn werk goed te doen. De andere personages, zoals sergeant Wade Grey en officer Angela Lopez, hebben ook hun eigen verhaallijnen en uitdagingen in het nieuwe seizoen.

Daarnaast behandelt “The Rookie” ook belangrijke maatschappelijke kwesties in het vijfde seizoen. Het aanpakken van politiegeweld, racisme en corruptie is een centraal thema in de serie. Door deze onderwerpen aan te kaarten, weet “The Rookie” een breder publiek aan te spreken en relevantie te behouden in het hedendaagse tijdperk.

Wanneer wordt het vijfde seizoen van “The Rookie” uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk?

Een veelgestelde vraag onder de Britse fans van “The Rookie” is wanneer het vijfde seizoen van de serie wordt uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. Volgens een artikel in Radio Times wordt het vijfde seizoen van “The Rookie” naar verwachting uitgebracht in de UK in [voeg hier release datum in]. Dit nieuws zal ongetwijfeld voor veel opwinding zorgen onder de Britse fans, die reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen.

Waar kan ik “The Rookie” seizoen 5 bekijken?

“The Rookie” seizoen 5 is beschikbaar om te bekijken op verschillende platforms. In de Verenigde Staten wordt de serie uitgezonden op ABC. Voor Britse kijkers zal het vijfde seizoen te zien zijn op [voeg hier platform in]. Als je een Apple TV-abonnement hebt, kun je ook kijken naar “The Rookie” seizoen 5 op Apple TV+.

Hoeveel afleveringen heeft “The Rookie” seizoen 5?

Het vijfde seizoen van “The Rookie” heeft [voeg hier het aantal afleveringen in] afleveringen. Elk van deze afleveringen speelt zich af in het fictieve Los Angeles Police Department en volgt het leven van John Nolan en zijn collega’s terwijl ze verschillende misdaden en uitdagingen aanpakken. De seizoensfinale belooft een spannende afsluiting te worden van het vijfde seizoen.

Conclusie:

Het vijfde seizoen van “The Rookie” is een hit onder zowel fans als critici. Met een positieve beoordeling op Rotten Tomatoes en het behandelen van relevante maatschappelijke kwesties, blijft de serie boeiend en actueel. Fans kijken reikhalzend uit naar het vijfde seizoen en zien uit naar de nieuwe wendingen en avonturen van John Nolan en zijn collega’s.

FAQ:

1. Wat is “The Rookie”?
“The Rookie” is een populaire politieserie die voor het eerst werd uitgezonden in 2018. Het volgt het leven van John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, die zich bij de politieacademie aansluit als oudste rekruut ooit.

2. Waar kan ik “The Rookie” seizoen 5 bekijken?
“The Rookie” seizoen 5 is te bekijken op ABC in de Verenigde Staten en op [voeg hier platform in] in het Verenigd Koninkrijk. Je kunt ook kijken naar het nieuwe seizoen op Apple TV+.

3. Wanneer wordt “The Rookie” seizoen 5 uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk?
Het vijfde seizoen van “The Rookie” wordt naar verwachting uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk in [voeg hier release datum in].

4. Hoeveel afleveringen heeft “The Rookie” seizoen 5?
“The Rookie” seizoen 5 heeft [voeg hier het aantal afleveringen in] afleveringen.

5. Wat maakt het vijfde seizoen van “The Rookie” zo speciaal?
Het vijfde seizoen van “The Rookie” biedt nieuwe wendingen, spannende actie en behandelt belangrijke maatschappelijke kwesties zoals politiegeweld en corruptie. De serie heeft een sterke cast en blijft boeiend voor zowel nieuwe als trouwe fans.

The Rookie Season 5 Cast

Het Rookie-seizoen 5-cast: Een diepgaande gids

Het vijfde seizoen van “The Rookie” heeft veel opwinding veroorzaakt onder fans van de bekroonde politieserie. Dit seizoen brengt een nieuwe cast van personages met zich mee, waardoor de show fris en spannend blijft. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op het seizoen 5-cast van “The Rookie” en alle belangrijke informatie verstrekken die je moet weten.

**Inleiding tot The Rookie**

“The Rookie” is een Amerikaanse televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden op 16 oktober 2018. Het verhaal draait om John Nolan, een veertigjarige man die zijn leven verandert door zich aan te melden bij het Los Angeles Police Department (LAPD) als de oudste rekruut ooit. Hij moet zijn weg vinden in de wereld van misdaadbestrijding, terwijl hij omgaat met de uitdagingen van zijn leeftijd en de verwachtingen van zijn collega’s.

De show heeft een sterke aanhang gekregen vanwege het unieke concept, de sterke acteerprestaties en de meeslepende verhaallijnen. Seizoen 5 belooft een nieuwe golf van opwinding en drama te brengen, aangezien de cast wordt vernieuwd en nieuwe personages worden geïntroduceerd.

**Het nieuwe castlid van seizoen 5**

Het nieuwe seizoen van “The Rookie” introduceert een aantal verse gezichten. Een van de opwindende nieuwe toevoegingen aan de cast is acteur Billy Campbell, die de rol van hoofdinspecteur Thomas Armstrong speelt. Campbell is vooral bekend van zijn werk in de populaire serie “Once and Again” en heeft een indrukwekkende carrière in televisie en film.

Hoofdinspecteur Thomas Armstrong is een vooraanstaand persoon in het politiekorps van Los Angeles en zal een belangrijke rol spelen bij het trainen en begeleiden van de nieuwste lichting rekruiten. Zijn karakter wordt beschreven als vastberaden, rechtvaardig en veeleisend, waardoor hij een interessante dynamiek zal creëren met de andere personages.

Naast Billy Campbell zijn er ook andere nieuwe acteurs die aan de cast zijn toegevoegd, waaronder Tom Gibis als rechercheur Angela Lopez, Alexis DeLaRosa als rechercheur Sarah Russo en Andrew Leeds als hoofdinspecteur David Currie. Elk van deze acteurs brengt unieke eigenschappen en talenten met zich mee, waardoor het vijfde seizoen een frisse wind geeft aan “The Rookie”.

**Verwachte releasedatum in het VK**

Voor fans in het Verenigd Koninkrijk is er vaak een vertraging tussen de Amerikaanse en Britse releasedatums van televisieseries. Hoewel het moeilijk is om een exacte releasedatum te voorspellen, kunnen we speculeren op basis van voorgaande seizoenen. Normaal gesproken duurt het enkele maanden voordat een nieuw seizoen van “The Rookie” in het VK wordt uitgebracht na de première in de Verenigde Staten. Dit betekent dat we kunnen verwachten dat seizoen 5 van “The Rookie” ergens in de eerste helft van 2023 in het VK zal verschijnen.

Het is belangrijk op te merken dat dit slechts een schatting is en dat de daadwerkelijke releasedatum kan variëren. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de release van “The Rookie” seizoen 5 in het VK, kunt u de officiële kanalen van de Britse televisie volgen of nieuwsupdates in de gaten houden.

**Meer informatie over “The Rookie” seizoen 5**

Voor meer gedetailleerde informatie over “The Rookie” seizoen 5, zoals afleveringsgidsen en recensies, kunt u terecht op betrouwbare bronnen zoals Rotten Tomatoes, IMDb en Wikipedia. Deze platforms bieden uitgebreide informatie over elk seizoen van de show, inclusief een lijst met afleveringen en beoordelingen van critici en kijkers.

Bovendien kunt u ook terecht op Apple TV, waar u “The Rookie” seizoen 5 kunt streamen zodra het beschikbaar is. Dit is een handige manier om up-to-date te blijven met de nieuwste afleveringen en te genieten van de show op uw eigen gemak.

**FAQ**

1. Wanneer is seizoen 5 van “The Rookie” uitgebracht?
– “The Rookie” seizoen 5 werd uitgebracht op [invoegen officiële releasedatum] in de Verenigde Staten.

2. Wie zijn de nieuwe castleden in seizoen 5 van “The Rookie”?
– Enkele van de nieuwe castleden in seizoen 5 zijn Billy Campbell als hoofdinspecteur Thomas Armstrong, Tom Gibis als rechercheur Angela Lopez, Alexis DeLaRosa als rechercheur Sarah Russo en Andrew Leeds als hoofdinspecteur David Currie.

3. Wanneer zal seizoen 5 van “The Rookie” worden uitgebracht in het VK?
– Hoewel er geen exacte releasedatum bekend is, wordt verwacht dat seizoen 5 van “The Rookie” ergens in de eerste helft van 2023 in het VK zal worden uitgebracht.

4. Waar kan ik “The Rookie” seizoen 5 streamen?
– “The Rookie” seizoen 5 is beschikbaar om te streamen op Apple TV zodra het beschikbaar is.

5. Waar kan ik meer gedetailleerde informatie vinden over “The Rookie” seizoen 5?
– Voor gedetailleerde informatie over het vijfde seizoen van “The Rookie” kunt u terecht op betrouwbare bronnen zoals Rotten Tomatoes, IMDb en Wikipedia.

**Conclusie**

Seizoen 5 van “The Rookie” brengt een verfrissend nieuw castlid en nieuwe personages met zich mee, waardoor de show interessant en boeiend blijft voor fans. Met de introductie van hoofdinspecteur Thomas Armstrong en andere nieuwe castleden kunnen kijkers zich verheugen op een spannend nieuw hoofdstuk in de serie.

Hoewel de releasedatum voor het Verenigd Koninkrijk nog niet bekend is, kunnen fans zich voorbereiden op het vijfde seizoen door betrouwbare bronnen te raadplegen voor meer informatie over de show. Blijf op de hoogte van de officiële kanalen en geniet binnenkort van “The Rookie” seizoen 5!

Samenvatting 9 the rookie seizoen 5 net 5

The Rookie Season 5 Trailer (Hd) Nathan Fillion Series - Youtube
The Rookie Season 5 Trailer (Hd) Nathan Fillion Series – Youtube
Season 5 | The Rookie Wiki | Fandom
Season 5 | The Rookie Wiki | Fandom

See more here: c3.castu.org

Learn more about the topic the rookie seizoen 5 net 5.

See more: c3.castu.org/danh-muc/suc-khoe

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *